SSL Tanúsítvány

Miért válassza a Magyar Hosting megoldásait?

Az Ön számára is elérhető az SSL technológia!
Ne veszítse el ügyfelei bizalmát, használja a kereskedelmi és közösségi rendszerekhez nélkülözhetetlen SSL technológiát!

Miért van szükség SSL tanúsítványra?
Biztonságos környezetet teremt a tranzakciók számára, megakadályozza az adathalászatot, védi az szerverek, webhelyek közötti kommunikációt. Mindezt egyszerűen és gyorsan megvalósíthatja!

A legmagasabb színvonalú, legbiztonságosabb szolgáltatásokat ajánljuk, minden felmerülő igényére megoldást nyújtunk.

Honlapunkat böngészve bizonyára számos meggyőző tényt és érvet talál, ami alátámasztja, hogy netes infrastruktúrájának biztosításához megbízható és rugalmas partnerre talál bennünk. Mindazonáltal összefoglaltuk a legfontosabbakat, mert ezek a kritikus körülmények, amelyeket érdemes körültekintően megvizsgálnia szolgáltató választáskor.

1 MEGBÍZHATÓSÁG A hosting szolgáltatással töltött évek alatt szerzett tapasztalatainkra alapozva rutinos üzemeltetők és ügyfélkapcsolati partnerek vagyunk. Nem csak akkor számíthat ránk, ha alapigényeket kell kielégíteni mindennapi körülmények között, hanem akkor is, ha egyedi kérése van, vagy különleges helyzet adódik. A hosting szolgáltatás bizalmi kérdés. Legyen szó tárhelyről, VPS-ről vagy fizikai szerverről, az Ön látogatóinak elégedettsége rajtunk is múlik. Tudjuk, hogy megbízhatóságunk az Ön jó hírnevének záloga. Mi nem csak honlapja indulásakor törődünk ezzel, hanem a későbbiekben is garantáljuk a jó működést, és mivel az internet sohasem alszik, mi is mindig elérhetőek vagyunk ügyfeleinknek.

2 EGYSZERŰ ÜGYINTÉZÉS ÁLLANDÓ ÜGYELETTEL Előfizetéséhez online ügyfélkaput biztosítunk, ahol nyomon követheti számláit, módosíthatja szolgáltatás csomagját, visszakövetheti üzenetváltásait, vagy szükség esetén hibabejelentést is tehet. Ha az automatizált rendszernél kényelmesebb Önnek, akkor éjjel-nappal elérheti ügyfélszolgálatunkat is (közvetlenül az üzemeltetési centrumban), ahol saját szakembereink felkészülten és rugalmasan kezelik kéréseit telefonon, vagy akár személyes megkeresés útján is.

3 RUGALMAS KÍNÁLAT A tárhely piacon sokféle megrendelői igény van, amely a kis kapacitástól a különlegesen nagyig terjed. Világmárkák megbízható berendezéseiből felépített rendszerünk nagy mérete lehetővé teszi, hogy erőforrásainkat sokféle formában kínáljuk ügyfeleinknek. Az Ön nálunk elköltött pénze sosem kidobott pénz, nem fordulhat elő, hogy a kínálatban nem talál az igényeihez közeli csomagot, és ezért rossz kompromisszumot kell kötnie a választáskor. Sőt, ha igényei változnak, egyszerűen válthat előfizetést, hogy a szolgáltatás mindenkor a lehető legjobban fedje le aktuális szükségleteit.

4 KIVÁLÓ ÁR-ÉRTÉK ARÁNY Széleskörű kínálatunkat általánosan jellemzi, hogy a visszafogott árazás és sokrétű vállalásaink együttesen egy igen vonzó pénzügyi választást is eredményeznek. A kiszolgált adatoknak egyszerre kell mindig elérhetőknek lenniük azoknak, akiknek a tartalmat szánjuk, és soha el nem érhetőknek illetéktelenek részére. Egyszerűnek hangzik, de ennek biztosítása komplex és felelősségteljes technikai kihívás. A Magyar Hosting kiemelten foglalkozik ezzel a területtel, minőségi szolgáltatásainkkal nagyobb eséllyel előzhet meg bármilyen technikai tragédiát.

 

 

Official PayPal Seal
CIB Bank
MasterCard, Visa, Visa Electron, Maestro
PayPal